Kleedjes voor deze zomer

De zomer komt eraan en dit beginnen we stilaan te voelen aan het warme zonnetje. Ik ben ervan overtuigd dat de zonnebril al uit de kast is gehaald om plaats te maken voor mutsen en sjaals. Uiteraard zullen zonnebrillen niet het enige zijn die de kast mogen uitkomen. De kleedjes, rokjes, topjes en linnen broeken zullen al snel volgen. De zomer is de leukste periode niet enkel en alleen omdat wetenschappelijk gezien de zon ons een boost geeft neen ook voor de zomerse mode.

Ikzelf ben een grote fan van rokjes en kleedjes. Zoals iedereen ook weet is een kort rokje met blote billen niet voor iedereen weg gelegd. Juist daarom is het de kunst om er uniek mee om te gaan. Zo kan je sommige kleedjes wat meer naar beneden trekken zodat ze net tot aan de knie komen. Of je kan er een legging onder dragen. Zelf een skinny jeans kan er leuk onder staan maar is wel wat warm wanneer je een zonnig terrasje doet. Het mooiste voorbeeld van hoe een vrouw zich stijlvol moet kleden met kleedjes is het voorbeeld van eva longoria. Om te zien hoe zij haar kleed zou iedere vrouw eigenlijk desprate housewives moeten zijn. Niet enkel en alleen voor de kledij trouwens het is een echte tv vastkluisende serie ;-). kortom gaat dit artikel wel om de mode vandaar heb ik enkele foto’s toegevoegd voor de vrouwen onder ons die de serie nog niet gezien hebben.

De mode van nu verbied ons eigenlijk om kledij te dragen die hard aanspannen. Alle magazines en tv prijzen ons aan om toch meer voor de lossere kledij te gaan. Daar ga ik dan ook helemaal akkoord mee. Zo kan het ook door een vrouw met een iets bredere heup, borst, poep gedragen worden. Zo ziet het er toch stijlvol en sexy uit in de plaats van vulgair. Één van de belangrijkste lessen bij het dragen van zomerse kledij is dat je geen kort rokje mag combineren met decolleté. Zo komt het absolut verkeerd over. Wanneer je kies om een topje te dragen dat nogal diep uitgesneden is, is daar niets verkeerd mee maar kies dan voor een driekwartbroek. Omgekeerd wanneer je een kort rokje draagt kies dan voor een t-shirt dat niet diep uitgesneden is. En topje ondiep gesneden mag uiteraard ook.

los-kleedje

Hier zie je een kleedje dat wat losjes zit. Eigenlijk wat nonchalant wat alles nog sensueler maakt.
Bovendien bevat het een andere kleur dan alledaags. Perfect om te gaan shoppen of om gezellig onder vriendinnen een terrasje te doen.


kleedje-boven-legging

Hier zie je wat ik bedoel met onder een kleedje een legging dragen. Het kleedje is aan de kortere kant maar is toch heel stijlvol door de legging eronder. Wel moet ik toegeven dat ze de verkeerde schoenen draagt. Ikzelf zou om het zwart te doorbreken rode of groene schoenen op aan doen.


simpel-kleedje

Ook een simpel kleedje kan heel stijlvol zijn en dit is bewezen door dit kleed.
Heel simpel van vorm maar straalt een zekere zelfzekerheid en klasse uit.
Hier passen de zwarte pumps dan weer stralend bij. Trouwens, zwart is mode deze zomer.


lang-kleed

kleedjes moeten ook niet kort zijn om sexy te zijn.
Dit kleed is perfect voor alledaags gebruik.
Durf te experimenteren.elegant-kleedje

Dit kleedje moet iedere vrouw in huis hebben. Het is zowel elegant, je kan gemakkelijk mee gaan werken, winkelen, desnoods zelf het huis poetsen. Kortom het zit gemakkelijk en dit is uiteindelijk wat telt.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Bligg.be Plaatsen/stemmen op Netjes.be Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner


Leave a Reply